Peter de Meester

De derde vriend

Peter de Meester

Maak kennis met Peter de Meester, een gepassioneerde leerkracht uit Wierden! Met bijna 25 jaar ervaring als meester heeft Peter zijn stempel gedrukt op verschillende generaties. Deze Wierdenaar werkt met trots op basisschool de Widerode.

Maar Peter is niet alleen bekend om het lesgeven. Hij heeft zichzelf ook bewezen als een ware teamcaptain! Samen met zijn toegewijde collega’s heeft hij vorig jaar voor de derde keer deelgenomen aan de Wierdense Kwis. En wat een feest was het toen zij in december 2022 opnieuw als winnaar werden uitgeroepen! Dat zegt genoeg van de ongeëvenaarde kennis en samenwerking.

Als de teamcaptain van dit winnende team heeft Peter heeft ook een fantastische nominatie in de wacht gesleept, namelijk als nieuwe vriend van Vrienden van Bob. Samen hebben we een nieuw recept ontwikkeld, waarbij Peter’s voorkeur uitging naar een Weizen! Eind februari hebben we samen ‘Peter de Meester’ gebrouwen bij de Ambachtelijke bierbrouwerij het Vechtdal in Dalfsen. Deze zorgbrouwerij sluit namelijk perfect aan bij de visie van Vrienden van Bob, een sociaal initiatief met als doel het samenbrengen van mensen in de maatschappij met een liefde voor speciaal bier.

Frederick de Genieter

Peter de Meester – Weizen –  5,5% ABV –  15 IBU

Peter de Meester is een Weizen met een zoete en zachte smaak met tonen van banaan. Een troebele, lichtbruine kleur met een volle, fijne schuimkraag.

Elk biertje uit de lijn Vrienden van Bob heeft een beperkte oplage. Wees er dus snel bij, want op = op!

Zullen we bellen?

Bel Koen of Gert
06 3963 5926 of 06 5756 9822

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 uur en 17.00 uur

 

Zakelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan snel onderstaand formulier in en we helpen je zo snel als mogelijk.

10 + 9 =