Onze verkooppunten 

Vrienden van bob

Waar te koop?

Wil je graag Peter de Meester proberen? We vertellen je graag waar je als vriend van Bob moet zijn.

Peter de Meester is zowel te koop in bierspeciaalzaken, supermarkten, slijterijen en verschillende horeca zaken in het oosten van Nederland. Een overzicht van onze huidige verkooppunten tref je hieronder aan. 

Twents Genot Haaksbergen

Wierden

Albert Heijn Wierden

Voor de vrienden maken we het nog makkelijker om te genieten van ons speciaal bier. In Wierden kun je naast de boodschappen ook direct Peter de Meester meenemen bij de Albert Heijn. 

 

 

 

Twents Genot Haaksbergen

Almelo

’t Coopmanshuys

Elke werkdag bezoeken zowel zakelijke als particuliere gasten dit gezellige restaurant op het Bedrijvenpark Twente in Almelo. Van een kopje koffie tot een complete lunch en diner, er is van alles mogelijk bij Peter de Meester.

Twents Genot Haaksbergen

Wierden

Eetwinkel Sterk Langs de Lijn

Meer dan 22 jaar is dit bedrijf gevestigd in het voormalige NS-station in Wierden, een begrip bij iedereen die van lekker eten en Peter de Meester houdt.

Speciaalbierhuis

Almelo

Speciaalbier Huis

Het Speciaalbier Huis in Almelo heb je keuze genoeg. De winkel heeft maar liefst 2000 speciaalbieren, waaronder Peter de Meester! Je vindt de bierwinkel aan de Bornsestraat 2 in Almelo

Twents Genot Haaksbergen

Albergen

Pakhuis twente

Bij Pakhuis Twente is Peter de Meester ook verkrijgbaar. Met meer dan 1800 bieren op voorraad en slimme bierkenners is dit een winkel die je niet wilt missen. Niet voor niets noemen zij zich de grootste bierwinkel van oost Nederland.

De Biertonne Rijssen

Rijssen

de Biertonne

Je hebt bieren die je op een willekeurige gelegenheid pakt en je hebt bieren waarmee je stilstaat bij het moment. De Biertonne zorgt voor dit moment, met een ruime keuze uit meer dan 700 verschillende speciaalbieren.

Slijterij Bas

Vriezenveen

Slijterij Bas

Slijterij Bas is de gezelligste slijterij van Vriezenveen en omstreken. Exclusieve Bieren, Wijnen en Whisky uit voorraad leverbaar. Uiteraard steeds weer uitgebreid met nieuwe soorten.
Twents Genot Haaksbergen

Haaksbergen

Twents Genot

Twents Genot Wijnen & Dranken is gespecialiseerd in de betere wijnen, gedistilleerde dranken, streekproducten en relatiegeschenken. Kwaliteit, service en een goed advies staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een enorm assortiment van ruim 10.000 wijnen, dranken en relatiegeschenken afkomstig uit alle toonaangevende gebieden over de hele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Mitra Ben Hofhuis Wierden

Wierden

Mitra Ben Hofhuis

Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij ons ben je aan het juiste adres!

Twents Genot Haaksbergen

rijssen

Drankenspeciaalzaak HorstHuis

Bij Horsthuis in Rijssen maken ze graag tijd om je te adviseren in een lekkere, zomerse dubbel.

Frederick de Genieter is zo’n speciaal bier dat ze graag voor je inpakken als cadeau voor een goede vriend of gewoon lekker voor jezelf.

Twents Genot Haaksbergen

Losser

’t Raedthuys

In Losser is ’t Raedthuys midden in het centrum een niet te missen slijterij. 

Als vriend heb je de keuze uit wel 300 soorten wijn en meer dan 250 soorten whisky, evenals een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment speciale bieren, zoals Frederick de Genieter!

Tante Ell Wierden

Wierden

Tante Ell

Het gezelligste cafe van Wierden! Kom binnen om te genieten van Frederick de Genieter!

Twents Genot Haaksbergen

Wierden

Anno 1987

Restaurant Anno 1987 is het resultaat van grote liefde voor de combinatie van eten en drinken. Daar hoort natuurlijk Peter de Meester ook bij.

Zullen we bellen?

Bel Koen of Gert
06 3963 5926 of 06 5756 9822

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 uur en 17.00 uur

Zakelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan snel onderstaand formulier in en we helpen je zo snel als mogelijk.

12 + 7 =